Flori de gheață

Inima vrăjită a înghețat la răscruce de drumuri. Și-a continuat agonia, tot învârtindu-se înnebunită de la un drum la altul. Rațiunea cea îndărătnică îi spunea să meargă înainte, să nu se oprească, dar inima nefiind dispusă să cedeze de data asta, s-a așezat umilă să-și tragă suflul. A încremenit un timp între ghețari, dar un purpur de soare a răzbit drumul către ea și în scutur de lumină toate zăgazurile s-au rupt.
Privind florile de gheață din fața ei, simțea lacrimile plânse nu-mai-știa-pentru-ce, numai pentru cine, și asta i-a redat un suflu palid. A stat încurcată între florile de gheață, stingheră cumva, poate și uluită de frumusețea lor, dar dintr-o dată, o memorie vibrantă a tâșnit din plăpândul cord. Și atunci a început iar să bată.

 crystalsoulmates

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Flori de gheață

 1. lucillette says:

  Uneori este suficient doar atât: o rază.
  (s-ar putea sa fiu in confuzie, lucru pentru care îmi cer scuze.Totuşi intuiţia îmi spune că răbdarea a dat roade. Aşa să fie?)

  Like

  • pathtomysoul says:

   (Ne)Rabdarea a dat roade cu intarziere. Datorita tie, dar si altora cu care m-am „intalnit” pe wordpress. iti multumesc pentru comentariu si pentru sustinere.

   Like

 2. iosif, says:

  Exista gânduri magice,care atunci când sunt exprimate în cuvinte,creaza sentimente si obiecte. Cuvintele sunt energii creatoare fara limite,asimilate de suflet,transforma caractere …

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s